torsdag 29. januar 2015

I N F O G R A F I K

I dag leverte vi inn infofrafik oppgaven som vi har jobbet med i mange uker nå. Jeg er veldig fornøyd med sluttresultatet. I starten hadde jeg problemer med ideen min. Jeg Syntes den var rotete og var usikker, men har gjort små justeringer hele veien så nå er jeg fornøyd. Det har gått med mange timer til denne, men jeg har innsett at det egentlig bare vært bra. Vi har fått underveis vurderinger og det har hjulpet mye.




Jeg valgte altså mine fremtids ønsker. Tenkte at dette kunne bli en søt og spennende idè.
De forskjellige illustrasjonene viser det jeg ønsker å oppnå og se i livet. 
F.eks. så ønsker jeg og gifte meg og å reise. Jeg vil se så mye av verden som jeg overhode klarer. Men samtidig vil jeg ha familie og stort hus.



Dette har vært en ganske så gøy og vanskelig oppgave og jeg har innsett at jeg har flere drømmer enn det jeg hadde trodd. Det er utrolig mye jeg har lyst til.

onsdag 21. januar 2015

S N Ø D A G

I dag skulle vi ut å ta bilder av snø og vi fikk to timer på oss. Så Helene og jeg gikk ut i Mysen og prøvde å finne fine motiver. Det var ganske vanskelig å finne noe å ta bilde av som kunne se bra ut, men jeg ble fornøyd tilslutt. Bildene vi tok skulle vi legge ut på instagram.

Fant ut at avtrykket på skoen min var et snøflak og tenkte det kunne bli kult. Prøvde meg frem en del ganger og tilslutt ble det et bra bilde. Dette er jeg ganske fornøyd med.


Helene trykket ansiktet sitt i snøen for å få et kult avtrykk. Tenkte det kunne bli et kult vinterbilde av hun med snø i fjeset. Zoomet litt inn og lot det være sånn det er.


Vi gikk forbi en vegg der jeg så dette. Skjønte ikke hva det var med en gang, men syntes det var ganske kult. Prøvde meg litt frem og dette ble det beste.


Disse tre bildene er de jeg er mest fornøyd med, det ligger flere ute på instagram brukeren min; emmasollien_mk

torsdag 15. januar 2015

D Y P E T S I N G

Hei, i dag var vi i studioet igjen og tok produkt bilder. Det som var ekstra gøy var at vi skulle ha med egne produkter, så jeg tok blant annet med meg badeanden min.


Her er det en trepunkts lyssetting. to lys fra hver sin side og et lys ovenfra. Når vi hadde tatt bilde skulle vi opp og redigere det. Vi skulle dypetse det og da får man produktet frem fra bakgrunnen. Jeg la bildet over en blå bakgrunn og la på en skygge. Ganske fornøyd med hvordan det endte opp.

onsdag 7. januar 2015

P R O D U K T B I L D E R

I dag startet vi med produkt bilder. Det var veldig annerledes enn det vi har drevet med før, men ganske likt med lyssetting. I og med dette var første gang jeg har gjort noe sånn som dette må jeg ærlig si det ikke gikk så bra. Har heller ikke blitt så kjent med kameraet vi bruker på skolen. Men jeg ble passe fornøyd med bildene jeg endte opp med.


Her er det en lyskilde og en reflektor på motsatt side. Det var en liten utfordring
med å ta bilde av et glass, i og med det er gjennomsiktig og lyset reflekterer tilbake.



Her er det to lyskilder på hver side. Disse to bildene er egentlig ganske like syns jeg, 
bortsett fra at dette er litt dusere. 


Og det siste bildet er med tre lyskilder. en på hver side og en oven  ifra . 
Når jeg tok disse bildene ble alle utrolig lyse. jeg viste ikke helt hvilke innstillinger
jeg skulle justere på, Læreren sa dette var akkurat sånn det skulle være, så jeg lærte mye nytt i dag.



Det var en ganske vanskelig, men morsom oppgave som jeg tror blir spennende å jobbe med fremover.