torsdag 26. februar 2015

P O P A R T

I en ganske lang periode nå har vi jobbet med pop art. Det er en type kunst der man ikke gjør det som her helt vanlig. Man legger på forskjellige farger, prikker og/eller linjer. Bildene skal skille seg ut og få deg til å måtte se to ganger. Dette har vi lekt oss meg i noen uker nå og jeg personlig syns dette har vært veldig gøy. Det har endt opp med mange bilder.


Modell; Helene Bjerketvedt Brogård
Dette er et av de bildene jeg er mest fornøyd med. Bilde var mye større, men jeg fant ut at det var mye kulere når jeg beskjærte det. Usikker på om farge kombinasjonene passer under 'Pop Art', men jeg likte det veldig godt.


Her tok jeg det samme bildet og byttet litt farger. Hadde veldig lyst til å lage en collage sånn det ene kjente bildet av Marilyn Monroe. Jeg gjorde selvfølgelig min egen stil, og ble veldig fornøyd med resultatet. 


Dette har vært en veldig gøy periode. Selv om vi er ferdig med pop art på skolen skal jeg nok fortsette med dette hjemme. 

lørdag 14. februar 2015

S P E I L I N G

På onsdagen skulle vi ta et av passbildene vi tok uken før. Vi skulle dele ansiktet i to og speile den ene delen. Dermed kunne vi se hvordan vi hadde sett ut hvis vi hadde vært helt symmetriske. Jeg kan ikke akkurat si at det ble pent. Ikke at jeg heller fikk det til så bra, men..       

                                                                Dette er høyre side                                   Og dette venstre 


Dette er original bildet