onsdag 26. november 2014

MOODBOARD

I dag fikk vi en ny oppgave! Frem til jul, har vi et prosjekt i PFO og grafisk. Vi skal lage vår egen kalender for 2015. For å starte oppgaven, begynte vi med å lage et moodboard.






Dette var det jeg ble mest fornøyd med. Valgte å gjøre det veldig enkelt. Jeg har ingen "rødtråd" som jeg skal følge, for jeg skal bare ha illustrasjoner som passer til månedene. Kommer til å bli en del svart/hvit og pastell. Utgangspunktet mitt skal være veldig rent og enkelt, men samtidig litt komplisert.

Som vanlig finner jeg bilder og inspirasjon på Pinterest, men kommer også til å bruke egne bilder jeg har tatt og skal ta.

torsdag 13. november 2014

#MyStyle

Her er collagen min. Jeg har valgt de samme bildene til collagen min, som de i innlegget der jeg la ut de bildene jeg var mest fornøyd med. Ente opp med mange forskjellige collager med forskjellige bilder, men likte denne best. Ble ganske fornøyd med hvordan det endte opp.



#MyStyle

Disse seks ukene som har vært nå, har vi hatt en veldig morsom oppgave. Hver uke har vi fått en hashtag som vi skulle ta bilde til og legge ut på instagram-brukeren vår. Noen har vært vanskelige, men føler jeg har klart å ta passende bilder. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med hvordan det endte opp. Her har jeg valgt ut et bilde til hver hashtag som jeg selv ble mest fornøyd med. Disse her er de jeg velger å levere inn:

#Color 


Et skilt jeg kom over når jeg var ute for å ta høst bilder. Her er det både linjer og sterke farger. Følte det passet veldig bra til #Color fordi det er en stor kontrast mellom gult og svart.



#Typo


Jeg skulle spise en kjærlighet også så jeg at det sto noe på den. tenkte det kunne bli et kult bilde så jeg prøvde meg litt frem. Veldig fornøyd med hvordan fargene og fokusen kom frem i bildet.



#Selfie


Dette bilde er tatt av Helene Bjerketvedt Brogård
Etter vi startet på skolen ville Helene og jeg ut og ta bilder for å prøve oss litt. Var egentlig ingen mening bak turen, men vi fant masse bilder vi tok inspirasjon fra. Når vi fikk #Selfie tenkte jeg på dette bilde fordi det er et jeg liker veldig godt og føler er litt meg.



#MyPlace


Så den siste uken fikk vi som i underoverskriften #MyPlace. Fikk masse ideer med en gang, men klarte aldri å ta et bra bilde. Jeg endte opp med å ta et gammelt bilde av kjæresten min og meg. Føler meg veldig hjemme sammen med han og at jeg er på min pass. Elsker dette bildet og følte det passe bra og at det viser litt hvem jeg er.



En utfordrende oppgave med mange forskjellige utfall. Endte opp med masse gode bilder og litt mer erfaringer og kunnskap. Jeg kommer ikke lenger til å bare ta et bilde med mobilkamerat uten å tenke over det gyldne snitt og plassering av motivet.